Thursday, April 10, 2008

PANTAI TUNGKU "BEBATIK HEAVEN"

ASSALAMUALAIKUM PEEPS!! here's our latest update, BEBATIK HEAVEN @ Pantai tungku. The news of ikan bebatik mengamuk di sini telah pun tersebar luas since last week... ramai urg kana admit di hospital ripas masa ani.. sal kana amuk leh ikan bebatik.. hehe..before today, 17 ekor ikan telah di naikkan.. news pasal "gay harrasment" pun ada.. hehehe... so apa lagi, crew kami menyerbu kawasan hot spot... me,gfadz,gazwan and my bro in law turun mengail lah... kelihatan ramai urang telah meyerbu tempat hotspot ini terlebih awal..
one of the hotspots..

pemandangan yang cantik dari tempat memancing..
Memang sah lah gelaran nya gkirikanz. hehehe. nada sah memancing lau nada kirikan.
mun joran kurang dari 10 kaki, jangan tah ke cini... hehehe..
our crew in action... my bro in law(baju merah) & gfadz (baju darkblue)

ikan tawih telah di tewaskan oleh pengail yang ada pada hari itu..
akhirnya ikan bebatik telah dapat di tewaskan...

so crew crew yang lain, apa lagi, cuba tah nasib mengail di sana, mana tau belurih ikan bebatik...

7 comments:

~BaSs oNe~ said...

Wah atu basar lauknya geng! Umpan udang idup ka?

DaniXP said...

awu geng.. bukan plg kami blurih tu, urg di sana belurih... bagi gigitan bah... bah bila turun ke tungku? cuba tia sana, umpan udang idup + seksi + beusin... hahaha... udang 5 lah... perambut sedapa setangah...

~BaSs oNe~ said...

heh heh..thanx 4 d info geng..nanti ncuba eh! haha..

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Massagem, I hope you enjoy. The address is http://massagem-brasil.blogspot.com. A hug.

lee said...

aku baru kan mengangkat joran 10 kaki kan test di pantai kg.andus benoni... ramai sdh urg naik kan pari disana...

lee said...
This comment has been removed by the author.
a片 said...

免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
a片免費看
a片下載
a片寫真
免費試看短片a片
a片
免費a片下載
校園美女a片影音視訊網
a片免費看

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons